Instal·lacions

Inici / Instal·lacions

Carrers, piscina i platja

El càmping està situat a primera línia de mar. El poble mariner de les Cases D’Alcanar disposa de 12 km de platja amb una gran varietat, platges de sorra, platges de còdols i cales més íntimes, per a satisfer els gustos dels banyistes.

A més a més, la qualitat de les seves aigües queda demostrada destacant la platja de les Cases d’Alcanar que ostenta la Bandera Blava d’Europa des de 1994, màxim guardó pel qual queda garantida una platja model, des del punt de vista sanitari i mediambiental.

Un esplèndid sol i unes temperatures suaus que ens acompanyen al llarg de tot l’any, fan d’aquest racó mediterrani un dels llocs preferits per passar unes vacances inoblidables.

Bar, restaurant i terrassa

El càmping disposa de bar obert tots els dies de les 8 del matí a les 12 de la nit i els dissabtes de ball fins a la matinada. Esmorzars, vermuts i berenars són una bona opció per qualsevol dels dies que passi de vacances.

Al nostre restaurant tindrà l’oportunitat de provar les millors paelles de la zona. Ja sigui marinera o l’especialitat de la casa paella “Càmping Cases” estem segurs de la seva satisfacció.

Perquè pugui gaudir dels àpats on vostè millor vulgui disposem d’un local per a unes 50 persones i l’oportunitat de menjar a la terrassa.

A més, també podrà prendre les seves copes a l’àmplia terrassa de què disposa el bar, molt tranquil·la i situada a l’ombra d’una vegetació molt frondosa i on tots els dissabtes d’estiu té l’oportunitat de gaudir d’una actuació musical fins a la matinada.

Menjar per emportar, menús i supermercat

Igualment, podrà encarregar paelles, fideuades, pollastres a l’ast i patates per emportar al telèfon 977-737165.

Petit supermercat amb productes de primera necessitat, així com també fruites i verdures fresques.

Menú diari i menús de cap de setmana i festius, informi-se’n!

Ping-Pong, futbolí, petanca i billar

Podrà gaudir de partides al billar, al ping-pong, a les màquines recreatives o fer partides de cartes en un ambient agradable i distés.