El càmping

Inici / El càmping
Camping Cases

Més de 50 anys al teu costat

El càmping, construït l’any 1967 i de caràcter familiar, ocupa una extensió total de 21500 m2, caracteritzats principalment per la seva frondosa vegetació.

El Càmping Cases esta situat a Alcanar-Platja, a la comarca del Montsià. Aquest, s’ubica a 200 metres de la localitat marítima de les Cases i a escassos metres de la platja.

Prop seu trobem els municipis d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Peníscola i Vinaròs on podrà gaudir de la gastronomia de la zona i on trobarà diverses activitats d’oci que faran més agradable la seva estada. El camping queda a prop del parc Natural del Delta de l´Ebre, un dels hàbitats aquàtics mes important del Mediterràni Occidental.

Camping Cases

Instal·lacions i serveis

Entre les instal·lacions del càmping hi podrem trobar un supermercat, un restaurant on gaudir dels plats típics de la zona i un bar obert tot el dia.

Entre els serveis que ofereix el Càmping Cases destaca la seva piscina i el parc infantil. Així mateix disposa de dutxes d’aigua calenta, lavabos, bugaderia i aparcament.

Per garantir la seva tranquil·litat, el càmping està constantment vigilat per un guarda de seguretat.

Camping Cases

El allotjaments

Pel que fa als allotjaments, oferim: Bungalows (3 unitats), Cases de Fusta (5 unitats), Cases Mòbils (12 unitats), Parcel·les (20-30 unitats).